Een Belgische legende opnieuw uitvinden

Welkom bij de inspirerende nieuwe thuisbasis van Rêve in het prachtig gerenoveerde Kasteel Diependael - waar het beste van het verleden, het heden en de toekomst in perfecte harmonie samenkomen. De historische ruimten en prachtige tuinen van het kasteel bieden een perfecte achtergrond voor het unieke, elegante lifestyle-aanbod van Rêve. En voor exclusieve, werkelijk transformerende ervaringen.

Hervé Gregoir

Vier het beste van de Belgische geschiedenis in de sublieme omgeving van een iconisch Vlaams kasteel, helemaal opnieuw uitgevonden voor de 21e eeuw.

Gregoir heeft het historische 18e-eeuwse Kasteel Diependael op sympathieke wijze getransformeerd met een intuïtief restauratieproject, ontworpen om het beste van erfgoed en moderniteit te harmoniseren.

Dit prachtige Brusselse monument, dat een uitnodigende sfeer ademt van wonen en winkelen, is nu de toonaangevende Europese etalage voor Rêve door Gregoir, een nieuw lifestyleconcept met o.a. het Camerich  assortiment van zeer gewild, eigentijds meubilair - samen met onze eigen, prachtige nieuwe Signature GR collectie binnen- en buitenmeubilair.

Met opwindende Geodesis Kaarsen & huisgeuren, plus andere luxe lifestyle merken en accessoires. Dit alles tegen de ultramoderne achtergrond van het vakkundig gerenoveerde interieur van het kasteel.

Genesteld in Vlaanderen, in het hart van het Vlaamse Diamantcircuit en het commerciële district van Europa, is Kasteel Diependael nu gerestaureerd en heringericht als een luxueus toevluchtsoord dat geschiedenis, leven en menselijke connecties viert. Het is ontworpen om de lokale gemeenschappen samen te brengen en om zorgvuldig samengestelde en meeslepende levensstijlervaringen aan te bieden.

Oorspronkelijk gebouwd als jachthuis door Heerlijkheid ter Borght in 1740, werd Diependael in 1891 door Edgard Fox opgewaardeerd tot een elegant landgoed, met drie indrukwekkende panden, gelegen in 2 hectare prachtige watertuinen.

Het kasteel leed aanzienlijke oorlogsschade in 1914, maar herrees uit de as en werd 32 jaar lang de beroemde thuisbasis van het met Michelinsterren bekroonde restaurant van chef-kok Noël Neckebroeck.

Beeld diner kamer Kasteel Diependael

Kasteel Diependael:
Een nieuwe Rêve... voor de moedige dromers

Nu is Kasteel Diependael spectaculair herrezen in elegante Gregoir-stijl, als een droom - Rêve - klaar voor een schitterende nieuwe toekomst als het meest gewilde netwerksalon van de Europese hoofdstad voor toonaangevende influencers en opiniemakers.