De GR Signature Collectie
Fantastisch, modieus, toekomstbestendig

Introductie van de GR Signature Collection bij Rêve door Gregoir

We zijn gepassioneerd over de ontwikkeling van ons nieuwe, baanbrekende merk Rêve by Gregoir om alle aspecten van het moderne leven elegant te verbeteren. Dankzij onze persoonlijke service leren we onze klanten echt kennen en begrijpen. Zo kunnen we onze eigen allesomvattende lifestylecollectie creëren, speciaal ontworpen om aan hun wensen te voldoen.

We hebben geluisterd naar wat ze ons vertelden over dat ze iets anders willen: iets wat de grote interieurmerken niet leveren. Als gevolg daarvan creëren we nu onze eigen, kleine en exclusieve collectie buiten- en binnenmeubelen. Prachtig om naar te kijken. Schitterend om te gebruiken. Praktische perfectie. Voor nu. En voor de toekomst...

Neem contact met ons op om de volledige GR Signature Collection te bekijken.

GR Collectie Binnen

De signature GR collectie van Rêve Indoor is gecreëerd als aanvulling op onze Camerich collectie van hedendaagse klassiekers. Ontworpen door ons visionaire Rêve team, vervaardigd door Europese meestervakmensen in Portugal en vernoemd naar de inspirerende Canadese steden om uitdrukking te geven aan Hervé Gregoir's - onze ambitieuze CEO - persoonlijke affectie voor alles wat Canadees is...

Tafel Ottawa

De Ottawa tafel is vernoemd naar de prachtige hoofdstad van Canada en weerspiegelt de essentie van natuurlijke schoonheid, grandeur en een diepe verbondenheid met de natuur. Net zoals Ottawa bekend staat om zijn adembenemende landschappen en uitgestrekte vergezichten, is deze tafel ontworpen om een gevoel van grandeur en rust op te roepen in je huis.

De royale proporties weerspiegelen de grootte en grootsheid van de natuurlijke omgeving van Ottawa, terwijl de keuze van eiken- of walnootfineer de tijdloze elegantie symboliseert die in de natuur te vinden is.

De Ottawa tafel is niet zomaar een meubelstuk; het is een viering van de schoonheid van de natuur, die de serene en krachtige essentie van het buitenleven in je leefruimte brengt.

Laat de Ottawa tafel het middelpunt van je huis worden, waar de grootsheid van de natuur samenkomt met de verfijning van modern design, waardoor elke kamer en elke levensstijl tot zijn recht komt.

Castor Stoel

De Castor stoel uit de Signature GR collectie van Rêve is een meesterlijke mix van stijl, ondersteuning en ergonomisch ontwerp, en brengt een vleugje industrieel chic in elke woonomgeving. Vernoemd naar de stad Castor, bekend om zijn rijke geschiedenis en architectonische schoonheid, belichaamt deze stoel de essentie van kracht en tijdloze elegantie.

De vloeiende rondingen van de Castor Chair zijn niet alleen visueel opvallend, maar bieden ook uitzonderlijk comfort. Het frame, gemaakt van massief beukenhout, biedt een stevige basis, terwijl de goed gevoerde zitting en rugleuning zorgen voor een luxe zitervaring.

Of hij nu bekleed is met luxueus leer of een stof naar keuze, de Castor Chair geeft elke kamer een verfijnde touch.

Net zoals de stad Castor een symbool is van duurzame erfenis en verfijning, is de Castor Chair ontworpen om een blijvend middelpunt te zijn in uw huis. Het is meer dan zomaar een stoel; het is een statement van smaak, comfort en een verbinding met het rijke erfgoed van design.

Laat de Castor Chair uw leefruimte verrijken met schoonheid en ongeëvenaarde ondersteuning.

Caribou Stoel

De Caribou-stoel van de De GR collectie van Rêve herdefinieert je beleving van tafelen met zijn exquise mix van comfort en stijl. Geïnspireerd door de majestueuze schoonheid en veerkracht van de kariboe, is deze stoel ontworpen om je eetkamer te transformeren in een oase van ontspanning en elegantie.

De Caribou-stoel is met oog voor detail gemaakt en heeft een frame van massief beuken-, eiken- of essenhout, waardoor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling in elk interieur gegarandeerd zijn. De goed gevoerde zitting en rugleuning zijn gemaakt voor uitzonderlijk comfort en nodigen je uit om nog lang na te tafelen en te genieten van de warmte en sfeer van je huis.

Of de Caribou Chair nu bekleed is met luxueus leer of een stof naar keuze, hij voegt een vleugje verfijning toe aan je eethoek. Net zoals de kariboe met gratie en uithoudingsvermogen door uitgestrekte landschappen navigeert, is de Caribou Chair ontworpen om een tijdloze aanwinst voor je huis te zijn en jarenlang schoonheid en comfort te bieden.

Laat de Caribou Chair uw beleving verbeteren en creëer een ruimte waar stijl en sereniteit elkaar ontmoeten en elke maaltijd een gelegenheid wordt om nooit te vergeten.

GR Buitencollectie

Stel je de vreugde voor van de wetenschap dat je altijd kunt ontsnappen aan de alledaagse sleur, hardheid of hectiek naar een toevluchtsoord dat elegantie, comfort en schoonheid biedt. En dat dit luxe toevluchtsoord bestaat in uw eigen huis en tuin. Onze visie voor Rêve is om al onze klanten de superkracht te geven om hun ultieme droomlevensstijl te creëren.

Hervé Gregoir

Elegantie binnenshuis combineren met weelde buitenshuis

Rêve is toegewijd aan het creëren van prachtige interieurs die naadloos overgaan in even prachtige buitenruimtes: luxueus comfortabele retraites die dromerige plekken bieden om stijlvol te dineren - of gewoon lekker te luieren - omringd door de geluiden, geuren en kleuren van de natuur.

Geïnspireerd door Canada's elegante levensstijl in de buitenlucht, nodigt onze uitzonderlijke nieuwe GR Signature Collection je uit om verliefd te worden op het buitenleven. Vakkundig vervaardigd door ambachtslieden in Indonesie - met nauwgezette aandacht voor detail - is elk stuk ontworpen om je tijd buiten te veraangenamen.

Weinig eenvoudige genoegens zijn meer ontspannend dan achterover liggen onder de hemel op een zonnige dag of een sterrenhemel. Geraffineerde GR Signature loungers, stoelen en sofa's nodigen je uit om te ontspannen in een serene stijl. En onze zeer begeerlijke, eigentijdse eetsets zijn ontworpen om van elke maaltijd een onvergetelijke eetervaring te maken.

De buitenleefervaring verbeteren

Het plezier van buiten leven gaat niet alleen over het kiezen van de meest stijlvolle en functionele meubels: het gaat over het omarmen van een levensstijl die de schoonheid van de natuur viert, de band met geliefden bevordert en de ziel verjongt. Of je nu 's ochtends al fresco koffie drinkt, omringd door de geur van lavendel, of 's avonds een soiree houdt onder de maan, onze collectie buitenmeubelen stelt je in staat om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Onze zorgvuldig samengestelde GR Outdoor Collection zal je helpen om je buitenruimte om te toveren tot een toevluchtsoord voor ontspanning, gezelligheid en eindeloze andere magische mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de volledige collectie op Kasteel Diependael te bekijken.

Québec

Onze Québec collectie is met oog voor detail vervaardigd uit premium geschuurd teakhout en is zowel mooi als duurzaam. Met een onberispelijke afwerking, stijlvol veerkrachtig textiel en sneldrogende schuimkussens is het ontworpen om alle elementen te weerstaan, van brandende zon tot plotselinge stortbuien.

De Québec is een harmonieuze combinatie van een geweldig, eigentijds design en functionaliteit en verandert uw buitenruimte in een prachtig toevluchtsoord, ontworpen voor zowel ontspanning als plezier. Of je je nu koestert in de zon of geniet van een speciale avond onder de sterren, hij nodigt je uit om te genieten van de exquise geneugten van het buitenleven met elegantie en comfort.

Tadoussac

Ons Tadoussac-assortiment is prachtig vervaardigd met de grootste precisie en is gemaakt van de beste kwaliteit geschuurd teakhout, waardoor een onberispelijke afwerking ontstaat die ook nog eens uiterst duurzaam is. Dankzij weerbestendig textiel en sneldrogende schuimkussens zijn ze bestand tegen alle elementen, inclusief felle zon en regenbuien.

Tijdloos elegant, met sierlijke proporties en een sympathieke, moderne esthetiek, zal Tadoussac een geheel nieuwe dimensie van schoonheid en comfort toevoegen aan het buitenleven.

Catalogus

Tadoussac eetkamer set

Eettafel

Prijzen vanaf €4.035

Eetkamerstoel

Prijzen vanaf €1.040

Kussens

Prijzen vanaf €420

Tadoussac loungeset

Salontafel

Prijzen vanaf €2.480

Loungestoel

Prijzen vanaf €3.049 (inclusief kussen)

Sofa

Prijzen vanaf €5.595 (inclusief kussen)

Tadoussac dagbed

Dagbed

Prijzen vanaf €2.850

Bijzettafel

Prijzen vanaf €1.360

Kussens

Prijzen vanaf €1.845

Québec dagbed

Dagbed

Prijzen vanaf €2.208

Bijzettafel

Prijzen vanaf €1.500

Kussens

Prijzen vanaf €1.350

Québec loungeset

Sofa

Prijzen vanaf €4.300 (inclusief kussen)

Lounge met arm

Prijzen vanaf €1.930 (inclusief kussen)

Salontafel

Prijzen vanaf €2.675

Ontdek vandaag nog elegantie in de buitenlucht

Geniet van de betoverende allure van het buitenleven met onze zorgvuldig vervaardigde collecties binnen- en buitenmeubilair.