Word wakker met de nieuwe luxe

Ervaar de samensmelting van verfijning met innovatie en luxe die verweven is met cultuur terwijl je begint aan een boeiende reis door kunst, mode, lifestyle en daarbuiten, en deel wordt van een krachtige nalatenschap. Lancering december 2024!

Vertel uw verhaal op Rêve by Gregoir magazine

Gregoir Magazine is een baken van uitmuntendheid en toont de essentie van Gregoir merken, bedrijven, klanten en influencers uit de gemeenschap. Rêve by Gregoir is een magazine dat de lezer op ongeëvenaarde wijze weet te boeien met zijn verzorgde inhoud, boeiende verhalen en visueel verbluffende beelden.

Exclusieve uitnodiging voor onze prachtige reis

Vier onze nieuwste editie en grijp de exclusieve kans om te adverteren in Rêve by Gregoir Magazine, dat het welgestelde en invloedrijke publiek van de Gregoir Groep in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland bereikt. Positioneer uw merk strategisch om mensen aan te trekken die de fijnere dingen van het leven waarderen via boeiende redactionele artikelen en inzichtelijke interviews.

Elke pagina van Rêve by Gregoir Magazine is zorgvuldig ontworpen om ons gewaardeerde lezerspubliek te verrukken en te boeien. Ontdek de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn, als adverteerder of in een redactioneel spotje in onze editie voorjaar 2024, terwijl we luxe herdefiniëren, creativiteit inspireren en de kunst van het leven vieren.

100.000 gezinnen bereiken in België en binnenkort in heel West-Europa

  • Verspreid op naam via direct mailing naar klanten en prospects van de deelnemende partners
  • 10 verkooppunten, 5 strategische locaties in het Vlaamse Diamantcircuit van Gregoir Mobility (BMW, MINI, BMW Motorrad en andere mobiliteitsmerken) in Jette, Puurs, Dendermonde, Oudenaarde en Sint-Martens-Latem.
  • Kasteel Diependael, de thuisbasis van Gregoir Lifestyle BV
  • Gregoir Groep klanten van mobiliteits- en levensstijlmerken
  • Verkooppunten, kantoren van de deelnemende merken

Voordelen van adverteren in het tijdschrift Rêve by Gregoir

1

Gratis evenementruimte op Kasteel Diependael (alleen locatie) 

2

Zeer gerichte zichtbaarheid bij ongeveer 100.000 gezinnen in België die momenteel een BMW, Mini of BMW Motorrad bezitten

3

Strategische distributie over de belangrijkste economische hubs van België - Jette, Puurs, Dendermonde, Oudenaarde en St Martens Latem - 10 locaties, 5 belangrijke steden die het Vlaamse Diamantcircuit bestrijken 

4

Verdere aandacht voor het lifestyle-publiek in Nederland, Frankrijk, Duitsland en andere belangrijke EU-markten, als onderdeel van onze digitale outreach voor Rêve, Gregoir's Lifestyle business segmenten, die Kasteel Diependael, Camerich meubilair, Rêve's Signature GR Indoor & Outdoor Furniture Collections, een speciaal partnerschap met Geodesis - de Franse marktleider in huisgeuren, The Belgian Bikers - een exclusieve Gregoir BMW Motorrad community voor heren en dames die houden van de open weg, en nog veel meer omvat.

5

Extra verhalen en inhoud om te delen op de sociale mediakanalen van je merk/bedrijf

Word wakker met de nieuwe luxe...
Rêve door Gregoir Magazine

Stap binnen in een wereld van elegantie, verfijning en grenzeloze mogelijkheden op de pagina's van Rêve by Gregoir Magazine, dat een platform biedt dat verfijning en creativiteit uitstraalt en tegelijkertijd de kunst van het leven viert.

Neem contact met ons op reve@gregoir.com om te adverteren of uw eigen exemplaar te ontvangen.