Geïnspireerd door verlangen

De unieke interieurcollectie van Camerich brengt iconische stijl, comfort en harmonie in het moderne stadsleven. Ontworpen met verleidelijk strakke, gedurfde lijnen en een sterke nadruk op kwaliteit. Onze meubels en woonaccessoires combineren fijn vakmanschap met levendige esthetiek, gemaakt om elke ruimte en elke levensstijl te verbeteren.

Baanbrekend moderne benodigdheden

Camerich werd opgericht in 2005 en is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd merk met winkels in 's werelds meest toonaangevende hoofdsteden. Toegewijd aan het creëren van zeer gewilde hedendaagse essentials, werken we samen met zorgvuldig gekozen internationale ontwerpers om voor te blijven op trends in de industrie.

Exclusief geleverd in heel Europa door Gregoir

Exclusief geleverd door Gregoir Lifestyle in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, biedt deze inspirerende samenwerking een uniek assortiment van klassieke moderne verzamelobjecten, begeerd om hun tijdloze, eenvoudige elegantie.

Interieurs op maat en uitzonderlijke service

Met service op maat van ons vriendelijke team van interieurexperts en klantenservice-ambassadeurs. Een garantie van 10 jaar. En betaalbare prijzen die ons echt onderscheiden. Ontdek de opwindende aantrekkingskracht van onze uitnodigende signature pieces - en begin een liefdesrelatie voor het leven...

Neem contact met ons op reve@gregoir.com voor jouw persoonlijke ontwerpervaring.