Hyundai Tucson

$11.00
  • Offerte / Testrit aanvragen ➜
  •  Informatie & highlights.

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________

Hyundai Tucson highlights

De geheel vernieuwde Hyundai Tucson is de perfecte SUV als u belang hecht aan comfort, stijl en veelzijdigheid. Met zijn scherpe lijnen en futuristisch design straalt deze SUV kracht en verfijning uit. Of u nu kiest voor de benzine-, diesel-, mild hybrid- of plug-in hybrid versie, de Tucson levert indrukwekkende prestaties op een zuinige manier. De Hyundai Tucson is al enige tijd de favoriet onder onze klanten, en zij weten precies waarom.

Binnenin de Hyundai Tucson geniet u van een luxueus interieur met hoogwaardige materialen en slimme technologieën. Het panoramisch gebogen display biedt niet alleen een futuristische tint, maar ook alle connectiviteitsopties die u nodig heeft, zoals Apple CarPlay en Android Auto. Dankzij het ruime interieur en de flexibele laadruimte is de Tucson de ideale metgezel voor elke bestemming, of het nu om dagelijkse ritten gaat of om lange reizen.

Onder de motorkap biedt de Hyundai Tucson krachtige en efficiënte motoropties. Of u nu kiest voor een sportieve rit met de Sport-modus of een efficiëntere rit met de Eco-modus, deze SUV past zich moeiteloos aan uw rijstijl aan. De elektronisch geregelde ophanging en geavanceerde rijhulpsystemen zorgen ervoor dat elke rit veilig en comfortabel verloopt, ongeacht de omstandigheden.

Nieuw in deze generatie van de Tucson is de focus op efficiëntie en prestaties. Met zijn efficiënte motoren en keuze uit verschillende aandrijflijnen biedt de Tucson een responsieve rijervaring die is afgestemd op uw behoeften. Daarnaast zorgen functies zoals Hyundai Smart Sense, inclusief geavanceerde rijhulpsystemen en veiligheidsopties, voor maximale gemoedsrust tijdens elke rit.

 

__________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Specificaties
  • Startprijs in € (Incl. BTW) 34.999
  • Aantal zitplaatsen 5
Top
  • Offerte / Testrit aanvragen ➜