Altijd Dichtbij met BMW Peter Daenick. Uw BMW fleet advisors staan u altijd bij.

RIJPLEZIER ZONDER ZORGEN.

Wanneer u met uw BMW rijdt, wil u zorgeloos genieten. U wil het ultieme rijplezier vooral zelf ervaren. Wees gerust, uw wagen is in goede handen met BMW Service Inclusive. Met dit unieke onderhouds- en herstellingsprogramma vermijdt u onvoorziene onderhoudskosten. Het helpt u uw servicebudget vooraf precies in te schatten. Voor een vast bedrag per maand dekt het alle kosten voor onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen. En dat precies zolang u het wilt. Want in functie van uw rijgewoonte bepaalt u de looptijd van het programma helemaal zelf. Bovendien kunt u kiezen uit 3 verschillende pakketten. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Vergelijk de 3 verschillende pakketten en stem ze volledig af op maat van uw rijgedrag en wagen. Zo kunt u met een gerust gemoed de baan op.

U KIEST UIT 3 PAKETTEN.

COMFORT

Onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen.

ADVANCED

Onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen + vervangwagen.

ULTIMATE

Onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen + vervangwagen + BMW zomer en/of winter sterbanden met garantie, inclusief plaatsing, stockage en wissel.

VERGELIJKING TUSSEN DE 3 BMW SERVICE INCLUSIVE PAKKETTEN.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT.

Complete gemoedsrust vraagt om maximale flexibiliteit. Daarom bepaalt u de looptijd en de kilometergrens van het BMW Service Inclusive programma zelf. Op basis daarvan krijgt u een vaste pakket op maat van uw wagen.

Voorbeelden voor een prijs per maand, voor een looptijd van 48 maanden en kilometergrens van max. 60.000 km:

BMW SERVICE INCLUSIVE USED CAR - UW OPLOSSING OP MAAT.

BMW Service, uitmuntende Service binnen uw fleet overeenkomst. Vrouw krijgt informatie over haar BMW iX

INHOUD VAN HET PAKKET.

BMW Service Inclusive Used Car omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud, inclusief de daarbij benodigde OrigineleBMW Onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief:

  • Onderhoud volgens BMW richtlijnen
  • Motorolie verversen

  • Oliefilter vervangen

  • Luchtfilter(s) vervangen

  • Interieurfilter(s) vervangen

  • Brandstoffilter(s) vervangen

  • Ontstekingsbougies

Looptijd & kilometerstand

Het contract wordt geactiveerd en de contractueel bepaalde looptijd en aantal kilometers beginnen te lopen vanaf de eerste onderhoudsbeurt na het afsluiten van het contract.

Een verlenging van het contract is mogelijk, met een maximale totale looptijd van het contract (inclusief verlenging) van 6 jaar.

6 REDENEN WAAROM DIT CONTRACT VOOR U IS.

KOSTENBESPARING.

U betaalt een forfaitair bedrag bij het afsluiten van het contract in plaats van per onderhoud.

SERVICEKWALITEIT.

U krijgt een uitstekende service, het onderhoud gebeurt steeds met originele onderdelen en volgens de BMW-richtlijnen.

BIJSTAND.

Levenslang gratis bijstand bij ongeval of pech over heel Europa? Check! Meer info over BMW Road Assist 24/7 vindt u op de pagina hiernaast.

FLEXIBILITEIT.

U kan het contract op eender welk moment afsluiten, ongeacht de leeftijd en de kilometerstand van uw BMW.

GEMOEDSRUST.

Uw BMW wordt door een BMW Service Partner onderhouden. U kan dus op beide oren slapen: uw wagen krijgt de kwaliteit die hij verdient.

OVERDRAAGBAAR.

Verkoopt u uw wagen vooraleer het contract afloopt, dan wordt dit contract overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Hierdoor stijgt de doorverkoopwaarde van uw BMW.

UW WAGEN BLIJFT 100% BMW.

Uw BMW partner onderhoudt en herstelt uw wagen met zorg. Hij gebruikt hierbij de nieuwste technologieën en Originele BMW Onderdelen.

GEEN ONVOORZIENE FACTUREN.

U kiest zelf wanneer u betaalt bij BMW Service Inclusive: maandelijks of jaarlijks via domiciliëring of één keer bij aflevering van uw BMW.

HOGE HERVERKOOPWAARDE.

Uw BMW Service Inclusive programma is overdraagbaar en blijft lopen tot op de kilometer- of looptijdlimiet is bereikt. Hierdoor stijgt de waarde van uw BMW bij herverkoop aanzienlijk.

IN GEVAL VAN EEN ONGEVAL…

Uw programma loopt probleemloos verder wanneer uw BMW Partner uw wagen na een ongeval herstelt. De kosten van het ongeval worden niet gedekt door BMW Service Inclusive.

ZOWEL VOOR PARTICULIEREN, BEDRIJVEN ALS LEASINGMAATSCHAPPIJEN.