Waarom BMW Premium Selection?

Om het BMW Premium Selection label te ontvangen, moet een tweedehandswagen eerst slagen voor de uitgebreide visuele en technische controles. Dit uitgevoerd door onze eigen specialisten. Zo wordt een premium kwaliteit en absolute veiligheid gegarandeerd. BMW Premium Selection tweedehandswagens kunnen daarbovenop ook nog eens genieten van een voortreffelijke en uitgebreide garantie van 24 maanden. De levenslange bijstand via BMW Road Assist 24/7 krijgt u er ook helemaal gratis bij. Bovendien geniet u van een breed aanbod aan diensten en financieringsmogelijkheden. 

U kan de reputatie van onze tweedehandswagens die het label hebben verkregen niet beter uittesten dan door zelf is achter het stuur te zitten. Een testrit met een van onze wagens zal genoeg zijn om u ervan te overtuigen dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

24 MAANDEN GARANTIE.

GEGARANDEERD 24 MAANDEN GARANTIE.

Een wagen die u kunt vertrouwen: elke BMW in ons aanbod geniet automatisch van een uitstekende garantie van twee jaar, onbeperkt in kilometers.

Uw wagen is dus gedekt door een uitgebreide garantie gedurende 24 maanden. Dit op alle mechanische en elektronische onderdelen en inclusief de werkuren van de inbegrepen reparaties. U geniet van deze garantie Waar u ook bent in de Europese Unie, ongeacht de hoeveelheid gereden kilometers.

* De garantie van uw Premium Selection dekt alle defecten aan mechanische of elektronische onderdelen + de werkuren die gepaard gaan met de vervanging, tenzij ze specifiek worden vermeld in het gedeelte “Uitzonderingen” van de BMW Premium Selection Warranty.

360° OPTISCHE EN TECHNISCHE CONTROLE.

TWEEDEHANDS BMW, GLOEDNIEUW GEVOEL.

Een BMW die wordt aangeboden onder het Premium Selection label is onderworpen aan uitgebreide en strenge mechanische en esthetische controles. Dit om u een ongeëvenaarde kwaliteit te bieden.

Elke wagen wordt optisch klaargemaakt in overeenstemming met zijn leeftijd en kilometerstand. Zijn volledige historiek is gecontroleerd en gegarandeerd. Slechts 1 ding kan u dus verrassen: het bijzondere rijplezier dat hij u geeft!

UW FINANCIËRING, ONDERHOUD & VERZEKERINGEN BIJ 1 CONTACTPERSOON.

FINANCIERINGSOPLOSSINGEN OP MAAT.

Geniet mee van de ervaring en expertise van BMW. De aantrekkelijke en op maat gemaakte financieringsformules bij aankoop van een tweedehandswagen kunnen u zeker verder helpen.

BMW Financial Services biedt u de mogelijkheid om uw wagen op afbetaling te kopen. U kunt ook kiezen voor een leasingformule met aangepaste tarieven op basis van looptijd of kilometerstand. Uw erkende BMW Premium Selection-dealer helpt u graag verder.

Wenst u graag alles voor uw BMW bij één contactpersoon? Neem dan ook een onderhoudscontract en/of verzekeringen via BMW Financial Services.

Let op: geld lenen kost ook geld.

TESTRIT ALTIJD MOGELIJK.

ERVAAR HET RIJPLEZIER.

Neem plaats achter het stuur en ontdek de reputatie het BMW Premium Selection Label. Een testrit met een van onze wagens zal genoeg zijn om u ervan te overtuigen dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

› Bekijk hier onze toppers

› Bekijk hier ons volledige aanbod.

GRATIS LEVENSLANGE BIJSTAND MET BMW ROAD ASSIST.

Uw mobiliteit is onder alle omstandigheden verzekerd: alle tweedehandswagens profiteren van gratis levenslange bijstand*.

U bent er dus zeker van dat u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en overal in de Europese Unie zult bijgestaan worden. In het geval dat uw wagen geïmmobiliseerd is, wordt alles gepland zodat u uw reis kunt voortzetten.

* Het recht op gratis BMW Road Assist vervalt immers wanneer de onderhoudstermijn overschreden is of wanneer het onderhoud werd uitgevoerd door een niet erkend BMW Partner in België of Luxemburg. Van zodra het onderhoud uitgevoerd wordt door uw erkend BMW Partner, wordt BMW Road Assist opnieuw geactiveerd tot het volgende onderhoud.

GECONTROLEERDE ONDERHOUDSHISTORIEK & GECERTIFIEERDE KILOMETERSTAND.

GEEN VERASSINGEN OP UW BMW.

BMW Premium selection: De grootste onderscheiding voor een tweedehandswagen. Deze wagens genieten altijd van correctie onderhoudshistoriek en kilometerstand, zo ontvangt de wagen deze grote onderscheiding.

GEGARANDEERD OVERNAMEBOD.

Wanneer u een BMW Premium Selection wagen koopt, krijgt u ook onmiddellijk een marktconform overnamebod voor uw oude wagen.

GEEN ONDERHOUD VOOR DE EERSTE 6 MAANDEN OF 10.000 KM

Daarvoor staat het bmw premium selection label: zorgenloos rijplezier met een BMW die net zoals nieuw aanvoelt.