Een persoonlijke aanpak voor iedere bestuurder.

Bij de keuze tussen verschillende bedrijfswagens, heeft u een aantal goede redenen om voor een BMW te kiezen en echt rijplezier te ervaren. BMW Gregoir ontvangt u graag in onze concessies voor advies op maat. Ons team beschikt over tientallen jaren expertise binnen het vak en biedt telkens een persoonlijke aanpak bij het kiezen van uw uitrusting van uw BMW. Onze sales advisors hebben goede kennis van de configuratietools die leasingmaatschappijen aanbieden. Haal het maximum uit uw leasing of TCO-budget en boek een afspraak met ons.

Ontdek onze plug-in hybride of elektrische bedrijfswagens

Kies voor maximaal geruisloos rijplezier met een milieuvriendelijke BMW

In ons breed BMW-gamma aan bedrijfswagens vindt u ongetwijfeld een volledig elektrische- of  plug-in hybride die bij uw persoonlijke voorkeur past. Indien u uw bedrijfswagen ook voor privédoeleinden gebruikt, geven wij als advies om rekening te houden met uw voordeel alle aard bij de keuze van uw bedrijfswagen. Hoe lager uw voordeel alle aard, hoe lager de belastingen zijn die u op deze wagen betaalt en hoe beter voor uw financiën.

Het voordeel alle aard wordt berekend op basis van 3 criteria. De cataloguswaarde, zijn CO2 uitstoot en het type brandstof. Een volledig elektrische BMW of plug-in hybride verlaagt dit voordeel alle aard door het feit dat deze milieuvriendelijke wagens minder of zelf helemaal geen uitstoot hebben, wat enkel en alleen maar in uw voordeel kan spelen.

Ons B2B sales team adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Kies uw rijplezier

Ontdek de laadoplossingen van BMW

Bij onze geëlektrificeerde bedrijfswagens komen natuurlijk vragen voor rond de laadoplossingen van uw professioneel voertuig. BMW en Luminus slaan de handen in elkaar en bieden totaaloplossingen aan voor laadoplossingen bij u thuis of op het werk.

BMW, het meest duurzame merk op de markt

hoe duurzaam zijn onze bedrijfwagens?  Duurzaamheid is bij BMW een kernthema. Wij leveren verschillende inspanningen om te richten op duurzame productie en mobiliteit. BMW heeft zijn strategie rond duurzaamheid aangepast en werd de afgelopen jaren verkozen als meest duurzame merk in de sector.

BMW Service Inclusive.

Wanneer u met uw BMW rijdt, wil u zorgeloos genieten. U wil het ultieme rijplezier vooral zelf ervaren. Wees gerust, uw wagen is in goede handen met BMW Service Inclusive.

Met dit unieke onderhouds- en herstellingsprogramma vermijdt u onvoorziene onderhoudskosten. Het helpt u uw servicebudget vooraf precies in te schatten. Voor een vast bedrag per maand dekt het alle kosten voor onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen.

BMW, Technologisch hoogstaand rijplezier

Innovatie is altijd de drijvende factor geweest bij BMW. Onze Elektrische en plug-in hybride modellen kunnen uitgerust worden met baanbrekende technologie dat uw route’s gemakkelijker maken en uw gebruikscomfort verhoogt.

Garantie van uw BMW

BMW AG heeft met ingang van 28/10/2015 (besteldatum nieuwe wagen) de garantie voor de volledige wagen, uitgezonderd de slijtageonderdelen en de hoogspanningsaccu, verlengd van 24 maanden naar 36 maanden, zonder kilometerbeperkingen. De garantie tegen het doorroesten en de lakgarantie hebben een looptijd van respectievelijk 12 jaar en 3 jaar. De hoogspanningsaccu wordt gewaarborgd tot 5 of 6 en zelfs tot 8 jaar of maximum 100.000 kilometer, afhankelijk van het type wagen

Om maximaal van de garantie te kunnen genieten, is het belangrijk dat eventuele gebreken in een vroeg stadium kunnen opgespoord worden. Onderhoud van en herstellingen aan uw wagen dienen daarom volgens de specificaties van de fabrikant en uiteraard strikt volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen worden uitgevoerd. Bij uw BMW Gregoir bent u hiervoor aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een traditioneel model?