UITSTRALING - KLASSE - COMFORT - LUXE

De BMW X5, een echte klassieker binnen ons fleetgamma en bovendien een zeer geliefd model door onze klanten sinds zijn eerste intrede in 2000. Luxe van de bovenste plank en ronduit efficiënt rijplezier op een zeer comfortabele zithoogte. De BMW X5 is standaard royaal uitgerust, en biedt veel mogelijkheden voor verdere uitbreiding en echte luxe te ervaren. Wenst u de rijdynamiek en zijn comfort zelf te ervaren? Dat kan via een testrit.

Specificaties.

PLUG-IN HYBRIDE

CO2 Gewogen: 18 – 26 g/km

Brandstofverbruik: 0,8l – 1,1 /100 km

Elektrisch rijbereik: 94 – 110 km

AC Stroomverbruik: 22,9 – 27 kWh/100km

DIESEL

CO2 Gecombineerd: 186 – 215 g/km

Brandstofverbruik: 7,1 – 8,2 l/100 km

BENZINE

CO2 Gecombineerd: 193 – 224 g/km

Brandstofverbruik: 8,5 – 9,9 l/100 km

CO2 Gecombineerd: 261 – 284 g/km

Brandstofverbruik: 11,5 – 12,6 l/100 km

De BMW X5 in beeld.

 • Offerte / Testrit aanvragen ➜
 • De varianten.

  Highlights.

  Exterieur.

  Het fris en robuust karakter van de nieuwe BMW X5 accentueert zijn premium présence. De optionele xLine uitvoering van zijn voorganger is nu standaard geïntegreerd op deze gefacelifte uitvoering. Het optionele M sportpakket of M sportpakket PRO zorgt voor een meer dynamische uitstraling.

  Aan de voorkant zijn de kenmerkende en uiterst typerende nieren prominent aanwezig en bieden de optionele BMW iConicGlow cascadeverlichting zoals in de BMW 7 Reeks of BMW X7. De nieuwe, geherinterpreteerde koplampen met 35mm smallere omlijning bieden deze BMW X5 een nog meer zelfverzekerde uitstraling, waarbij u optioneel ook nog kunt kiezen voor M shadowline koplampen. De dagrijlichten hebben hier ook een driehoekig design gekregen, het driehoekig design komt dan ook terug in de achterlichten terug. Zowel de voorkant en de achterkant brengen de typerende BMW X elementen naar voor.

  De vernieuwde luchtinlaten met BMW i iconisatie, samen met de standaard gesatineerde aluminium lijsten en de standaard 19 inch aluminium velgen, zorgen dat deze wagen dus ook in zijn basisversie elegantie uitstraalt. De BMW X5 kan op het exterieur royaal uitgerust worden, de keuze ligt bij u om deze wagen uit te rusten naar al uw noden.

  INTERIEUR.

  Het vernieuwd interieur nodigt u uit om plaats te nemen achter het stuur en comfort van het hoogste niveau te ervaren. Toegankelijkheid voor de bestuurder is hier als prioriteit gesteld en biedt de mogelijkheid tot intelligente interactie met uw wagen.

  De rode draad voor de facelift- en nieuwere modellen binnen ons fleetgamma is hier terug zichtbaar, BMW Operating System 8 inclusief BMW Curved Display is aanwezig en bovendien ook BMW iDrive van de laatste generatie, wat nu ook standaard is toegepast op de BMW X5.

  De meest opvallende kenmerken aan dit vernieuwd interieur zijn de vernieuwde transmissiehandel die optioneel kan worden uitgerust met CraftedClarity kristalafwerking. De slanke luchtroosters, standaard Sensafin instrumentenpaneel en Ambient Light Bar aan de passagierszijde met Led-achtergrondverlichting zijn dan ook volledig nieuwe elementen aan het interieur, die sterk aanleunen naar designelementen uit de BMW X7, en opnieuw het premium gevoel aan het licht brengen.

  Standaard wordt de wagen uitgerust met verstelbare, verwarmde sportzetels in sensafin met optionele massagefunctie. De mogelijkheid tot een 3e zitrij kunt u ook optioneel toevoegen voor de varianten aangedreven op diesel of benzine.

  Het optionele BMW INDIVIDUAL hoogwaardig leder in combinatie met het panoramisch dak ‘Sky lounge’ maakt dat de wagen een luxueuze, fantastische plaats wordt om puur rijplezier in te beleven. De BMW X5 is dan ook het referentiepunt van keuze, de wagen kan royaal worden uitgerust met tal van opties.

  Technologie & connectiviteit.

  De BMW X5 LCI komt naar voor met digitale innovaties op vlak van intuïtieve bediening van uw wagen, autonoom rijden, rijhulpsystemen en parkeerhulp. Standaard komt de wagen met Cruise Control en Parking Assistant Pack. U kunt optioneel kiezen voor het Parking Assistant Pack Professional, dat de wagen u de last van parkeren ontneemt en volautomatisch, zelfstandig parkeert voor u. Het parkeerproces kan dan gemakkelijk bekeken en of bestuurd worden vanop uw iPhone.

  Deze facelift komt ook met vernieuwde rijhulpsystemen die u als bestuurder verder helpt om zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te gaan. De Automatic Speed Limit Assist, Route Speed Control, Active Navigation, Emergency Stop Assistant, Lane Change Assistant en Merging assistant helpen u hierbij zorgeloos op weg.

  Standaard wordt de BMW X5 uitgerust 2,5-zone automatische Climate Control. Optioneel kunt u kiezen voor het vernieuwde Climate Pack, Travel & Comfort System of Comfort Pack Plus voor optimaal comfort in uw wagen. Het spiegelpakket en Hi-Fi luidsprekersysteem zijn ook standaard inbegrepen in een basismodel. Voor de muziekliefhebbers kunt u optioneel de wagen uitrusten met het glasheldere Harman/Kardon surround sound system of een stap hoger gaan met het sublieme geluid dat voorkomt uit het Bowers & Wilkins Diamond Surround System.

  Performantie.

  De Nieuwe BMW X5 komt in verschillende, hoogperformante motorisaties. Een opmerkend detail is het feit dat de plug-in hybride uitvoering, de BMW X5 xDrive50e, meer vermogen en een hogere autonomie kan teweegbrengen dankzij de vernieuwde hoogvoltagebatterij dat 25% meer elektrische energie opslaat, zo rijdt u puur elektrisch van 93 tot 110 km in optimale condities volgens de WLTP-cyclus.

  Beide motoren leveren maar liefst een vermogen van 360 kW / 490 PK met geïntegreerde, kortstondige BOOST functie voor maximale acceleratie. Alle modelvarianten komen standaard met een 8-traps sportautomaat & de intelligente vierwielaandrijving, BMW xDrive. Standaard komt de wagen met adaptieve ophanging, optioneel kunt u kiezen voor M adaptieve ophanging voor de meest kenmerkende BMW X ervaring.

  Elektrisch opladen.

  Met de BMW X5 Plug-in Hybride combineert u het beste van 2 werelden. Duurzame mobiliteit en impressionante rijdynamiek. De speciaal ontworpen innovatieve Plug-in Hybride aandrijving biedt in elke situatie volledige flexibiliteit en efficiëntie.

  In samenwerking met het navigatiesysteem en BMW eDrive Zones wordt de BMW X5 optimaal benut. Zodra u in een stad binnen een milieuzone rijdt, schakelt de wagen over naar een volledige elektrische rijmodus. Bij het verlaten van deze zone zal de wagen dan ook automatisch terug overschakelen naar Hybride Modus. Uiteraard kan u ook altijd overschakelen naar de gewenste rijmodus. 

  De BMW X5 xDrive50e beschikt over een vol elektrisch rijbereik van 93 – 110 kilometer. Onderweg zorgen de intelligente rijmodi in elke situatie voor een optimaal samenspel tussen verbrandings- en elektromotor.

  Met een laadvermogen van 2,3 kW heeft de BMW X5 50e xDrive ongeveer 9 uur nodig. Bij een laadvermogen van 7,4 kW bedraagt de laadtijd 4uur en 30 min voor 100% capaciteit;