Hoe kan ik thuis mijn wagen opladen?

Hoe kan ik thuis mijn wagen opladen?

 

Tegenwoordig is het heel envoudig om uw elektrische- of plug-in hybride wagen elektrisch te laden. Een bestuurder die beschikt over een elektrisch voertuig of plug-in hybride hoeft enkel en alleen maar de kabel aan te sluiten. Het voertuig is bovendien slim genoeg om het laadproces correct te laten verlopen en stopt dus ook met laden wanneer de batterij van het voertuig zijn maximale capaciteit heeft behaald.

Bij de levering van uw elektrische BMW is afhankelijk van het model de standaardlaadkabel (mode 2) of de Flexible Fast Charger inbegrepen. Hiermee kunt u uw wagen aan elk gewoon huishoudelijk stopcontact elektrisch laden. De Flexible Fast Charger kan – met een bijpassende afzonderlijk verkrijgbare adapterkabel – ook aan industriële stopcontacten (“sterkstroom”) met een laadvermogen tot 11 kW worden gebruikt.

U laadt bijzonder comfortabel, snel en veilig op met een wallbox die de laadtijd duidelijk verkort in vergelijking met opladen aan een huishoudelijk stopcontact. Er zijn twee modellen beschikbaar:

 

BMW WALLBOX

De BMW Wallbox beschikt over een laadvermogen tot 22 kW, een weerbestendig, gereduceerd design, een geïntegreerd kabelmanagement en een Bluetooth-interface. Bovendien is toegangscontrole mogelijk via de My BMW App*.

 

SMART PARTNER WALLBOX

De Smart Wallbox biedt uitgebreide connectiviteit, naast een laadvermogen van 22 kW en een comfortabel gebruik. Zo worden bijkomende functies en de intelligente regeling van het opladen thuis mogelijk. Daartoe behoren bijvoorbeeld de integratie in een bestaand Home Energy Management-systeem (HEMS), Remote Control of ook de exacte registratie en facturatie van laadbeurten thuis.

 

      Top
    • Offerte / Testrit aanvragen ➜