Wat is the power of choice?

Wat is the power of choice?

The power of choice, de kracht van keuze, dat is BMW. BMW Group heeft zich al jaren toegewijd tot een breder spectrum van mobiliteit waarbij keuze centraal staat. De officiële benaming van deze strategie valt onder de noemer “The power of choice”. Deze ambitie waarbij de klant centraal staat voorziet onderzoek en ontwikkeling voor meerdere aandrijflijnen en bovendien ook gericht op de waterstofaandrijving, dat in de toekomst meer aanbod zal krijgen, en waarbij nu ook voldoende geïnvesteerd wordt.

 

› Lees hier meer over de BMW iX5, aangedreven op waterstof.

 

De visie voor “the power of choice” is ondersteund door de gedachtegang dat BMW Group met volle vertrouwen gelooft in het feit dat alternatieve en traditionele aandrijvingsmethoden naast elkaar zullen bestaan, sinds dat er geen enkele oplossing is dat de volledige markt aanspreekt voor de mobiliteitsnoden van de klant op wereldwijde schaal.

Het onderzoek naar alternatieve technologieën voor aandrijvingen wordt als prioriteit gezien door ons merk. De premium autofabrikant zal in de toekomst eerst virtuele inzichten kunnen geven over deze nieuwe technologieën, een goed voorbeeld hiervan is de BMW i Hydrogen NEXT.

De waterstof aandrijvingen in de BMW’s van de toekomst wordt zeker en vast de vierde pilaar in hun aanbieding van “The power of choice”. De populairste modellen zoals de BMW X5 en andere BMW X modellen zullen waarschijnlijk de meest geschikte kandidaten zijn voor deze waterstof aandrijving.

BMW Group heeft altijd een doeltreffende visie gehad met de nadruk op groenere mobiliteit. Een belangrijke factor van deze doeltreffendheid is dat de klant het wil, wenst en gebruikt. Daarom geeft BMW deze mogelijkheid aan onze klanten. The power of choice betekend dat BMW’s en MINI’s zo gebouwd gaan worden dat er gedurende de productie gekozen kan gekozen worden welke motorisatie het voertuig zal bevatten.

 

The power of choice belichaamt de keuze

van het rijplezier waar wij garant voor staan.

Ons aanbod bestaat uit volgende aandrijvingen. Kies uw rijplezier.

› Conventionele brandstofmotoren met topprestaties – diesel of benzine

› Volledig elektrische wagens

Plug-in hybride

› Waterstof (in de toekomst)

 

Let op, niet elke uitvoering binnen het BMW gamma biedt the power of choice aan, neem contact op met onze verkopers voor het juiste advies.

 

Bij een model zoals de BMW X3 heeft u de mogelijkheid om te kiezen welk aandrijfstelsel u wenst. Voor modellen zoals de BMW X5 zou u mogelijks 4 aandrijvingen kunnen kiezen in de toekomst.

Download ons e-book.

  Download

  ons e-book.

   Maak uw keuze.

  • Offerte / Testrit aanvragen ➜
  • Top
  • Offerte / Testrit aanvragen ➜