Welke opties heb ik voor het interieur en de afwerkingen?

Welke opties heb ik voor het interieur en de afwerkingen?

Het BMW interieur staat voor keuze. Keuze voor afwerkingen, interieurelementen en bijkomende opties om het interieur van uw wagen uniek te maken. Niet alle opties die hier opgelijst staan zijn toepasbaar op alle modellen. Deze informatie is louter informatief als u interesse heeft in een bepaalde optie op uw wagen.

* Sommige opties zijn onder voorbehoud van productwijzigingen & de capaciteit is afhankelijk van het model. Vraag gerust meer informatie over beschikbaarheid door ons te contacteren.

Interieurelementen met kristalafwerking 'CraftedClarity'

De exclusieve glasafwerking CraftedClarity omvat zorgvuldig met de hand gemaakte designelementen van kristalglas in rookkwartslook die voor een zichtbare en voelbare meerwaarde in het interieur zorgen. Zo zijn details aan de iDrive Controller en start-/stopknop van hoogwaardig glas gemaakt. Ook de keuzehendel beschikt over een buitengewoon kristal dat door een fijn ingewerkte, verlichte “X” bekroond wordt, voor bijvoorbeeld de BMW X5. Voor andere modellen, bijvoorbeeld de BMW 8 Reeks waarbij CraftedClarity is toegepast, zal de “8” hier aanwezig zijn in plaats van de “X” zoals in de X modellen. Het interieur van de wagen wordt op deze heel bijzondere wijze geperfectioneerd en onderstreept tegelijk de hoge ambities van zijn bestuurder.

Bedieningselementen met keramiekafwerking

Exclusieve keramiekafwerking op bedieningselementen zoals de keuzehendel, de audio- en airconditioningregelaars creëert een hoogwaardige en luxueuze uitstraling. Deze optie is mogelijk voor bijvoorbeeld de BMW 5 Reeks.

Interieurelementen Clear&Bold

De interieurafwerking Clear&Bold zorgt voor een opwaardering van het interieur door schakelaars van echt kristalglas en sierelementen van openporig hout in de middenconsole, zoals bijvoorbeeld in de BMW iX. De schakelaars in de middenconsole komen door hun slijping met facetten bijzonder fraai voor de dag en passen perfect in het ordelijke interieur.

De voordelen op een rij:

✓ Materialen met een hoogwaardige uitstraling

✓ Voelt aangenaam aan

✓ Exclusief nachtdesign

Verfijnde effectlakframes in Goldbronze zetten de bedieningselementen vakkundig in scène. In overeenstemming daarmee zijn de schakelaars van de elektrische ruiten in de deuren in een look in glas uitgevoerd.

Bij de BMW iX, kan het bedieningspaneel in de middenconsole voorzien worden van openporig hout. De hoogwaardige schakelaars en het warme gevoel van het FSC-gecertificeerde hout maken de bediening tot een genot. Het nachtdesign van de schakelaars met achtergrondverlichting zet het geslepen glas indrukwekkend in scène.

Bedieningselementen met gegalvaniseerde afwerking

Galvanische sierelementen leggen hoogwaardige accenten in het interieur. De bedieningselementen voor de elektrisch bediende ruiten, de deuropeners, de schakelaars voor de vergrendeling en afhankelijk van de uitrusting voor de multifunctionele toetsen op het stuur glinsteren in het zonlicht. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk in de BMW 3 ReeksBMW 5 Reeks.

Dashboard overtrokken met Sensatec

Bij deze uitrusting is het bovenste deel van het instrumentenbord met Sensatec in Schwarz bekleed. Het geeft het interieur van uw BMW een nog edelere uitstraling en is bijzonder resistent. De aantrekkelijke dubbele kapnaden zorgen voor een extra visueel accent.

BMW Individual dashboard overtrokken met leder

Het BMW Individual instrumentenbord verleent de cockpit van uw BMW interieur een zeer luxueuze toets met uiterst glad leder. Wanneer u opteert voor de optionele vollederen bekleding, zal ook de onderkant van uw dashboard bekleed zijn met hoogwaardig leder. Deze optie is beschikbaar voor bijvoorbeeld de BMW X5

M Hemelbekleding Anthrazit

De zwarte M hemelbekleding in Anthrazit accentueert de sportieve sfeer van uw BMW en verbetert het geluidscomfort. De hemelbekleding en de bekledingen van de A- en B-stijlen zijn in stof Anthrazit uitgevoerd. Deze uitrusting wordt aangevuld met zwarte bekledingen van de bovenste C- en D-stijlen, de zonnekleppen, de dakhandgrepen en de microfoonschermen. Deze optie is reeds inbegrepen in het M Sportpakket, maar is ook mogelijk als aparte optie.

Voorverwarming

De standverwarming incl. timerfunctie maakt het mogelijk om de passagiersruimte bij koudere temperaturen individueel op temperatuur te brengen zonder de motor te starten. Zo voorkomt ze ook dat de vensters dichtvriezen en beslaan. De regeling resp. activering van de standverwarming gebeurt met de My BMW App of de BMW Controller. Deze functionaliteit is standaard inbegrepen in alle elektrische of plug-in hybride modellen.

BMW Individual Exclusive interieur

Enkel beschikbaar voor de nieuwe BMW 7 Reeks.

Het BMW Individual Interieur met exclusieve uitrustingen creëert een luxueus interieur. Componenten: BMW Individual leder Merino met exclusieve uitrusting, M decoratieve lijsten in Carbon Fibre met zilverdraad/Pianolack Schwarz en M hemelbekleding in Alcantara Anthrazit. De multifunctionele zetels voor u en uw voorpassagier bieden uitgebreide instelmogelijkheden.

Interieurcamera

Met de interieurcamera houdt u alles in het oog. Krijg via de My BMW App toegang tot de camera (Remote Inside View) en bekijk een actueel beeld van uw interieur. Handig als u denkt dat u er iets vergeten bent. Of u wilt er zeker van zijn dat alles in orde is. Als het alarmsysteem van uw BMW wordt geactiveerd, start de camera automatisch een foto-opname (antidiefstalrecorder). Daarnaast ontvangt u een push-melding op uw smartphone, waardoor u in noodgevallen sneller kunt reageren. Zelfs als u niet meer op tijd bij uw wagen aankomt: De automatisch gemaakte foto’s kunnen u helpen om beschadigingen en diefstallen op te helderen.

De interieurcamera is niet alleen praktisch in ernstige situaties – u beleeft er ook plezier mee tijdens het rijden. Leg bijzondere momenten vast met een selfie. Het systeem herkent emoties en kan zelfstandig een momentopname maken. U kunt de foto’s op het Control Display bekijken, opslaan en op uw smartphone downloaden. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk voor de BMW iX of de nieuwe BMW 7 Reeks.

Elektrisch schuifdak

Het glazen dak met schuif- en kantelfunctie, elektrisch verschuifbare binnenhemel, inklembeveiliging en comfortopening en -sluiting maakt een individueel regelbare luchtstroom en dus een aangenaam klimaat in het interieur mogelijk. De geïntegreerde windgeleider verhindert tocht in het interieur en zorgt voor minder windgeluiden.

Panoramisch schuifdak

Dankzij het elektrische panoramisch doorschijnend schuifdak geniet u van een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie. Open laat het zo veel frisse lucht binnen. Bij de uitrusting horen een zonnescherm en een windgeleider. Gesloten draagt ​​het scherm bij tot een uitstekend geluidscomfort. Op het gebied van design past het panoramisch doorschijnend schuifdak naadloos in het verloop van het dak, zodat een doorlopend glasvlak van de voorruit tot de achterruit ontstaat.

Panoramisch doorschijnend dak Sky Lounge

Het panoramisch doorschijnend dak Sky Lounge creëert een royaal gevoel van ruimte met een breed glazen vlak. Met een druk op een knop wordt het glas ondoorzichtig of transparant, zonder schuifbinnendak: de oriëntatie van vloeibare kristallen in een folie in het glazen dak zorgt voor dit spectaculaire effect, dat het ruimtegevoel nog verbetert. Deze optie is enkel beschikbaar op luxemodellen zoals de BMW 7 Reeks, BMW iX, BMW X5 of BMW X7.

De voordelen op een rij:

✓ Met een druk op een knop naar keuze ondoorzichtig of transparant

✓ Royaal zicht en helderheid op alle zitplaatsen

✓ Grotere hoofdruimte

Het panoramisch doorschijnend dak Sky Lounge creëert een royaal gevoel van ruimte met een breed glazen vlak. Met een druk op een knop wordt het glas ondoorzichtig of transparant. Een polymeerfolie in de meerlagige opbouw van het glazen dak bevat vloeibare kristallen die zich onder elektrische spanning zo oriënteren dat zichtbaar licht doorgelaten wordt. Als de spanning wordt uitgeschakeld wordt het glas ondoorzichtig.

Naast het krachtige esthetische effect biedt het dak een grotere hoofdruimte door het wegvallen van een schuifbinnendak. Het gevoel van ruimte wordt zo nogmaals verbeterd. De meerlagige opbouw van het doorschijnend schuifdak zorgt voor een doeltreffende bescherming tegen uv-straling en voorkomt door weerkaatsing van infraroodstraling dat het interieur opwarmt.

M Sportstuur

Het multifunctionele lederen M sportstuur met gevormde duimuitsparingen biedt een gevoel en look die passen bij intensere rijervaringen. Het is uitgevoerd in 3-spakig design. Voor een sportiever stuurgevoel ligt de versterkte stuurkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen veilig in de hand. Dankzij de multifunctionele toetsen kunt u talrijke functies comfortabel met beide handen op het stuur bedienen. Het M logo op de stuurkrans onderstreept al op het eerste gezicht het autosportkarakter.

Sportstuur

Het zwarte lederen sportstuur met vier spaken beschikt over een inzetstuk in Perlglanz Chrom. Een dikke stuurwielkrans en gevormde duimuitsparingen bieden veel grip en liggen bijzonder aangenaam in de hand.

Download ons e-book.

    Download

    ons e-book.

      Top
    • Offerte / Testrit aanvragen ➜