Welke opties kan ik nemen op de koplampen of andere verlichting?

Welke opties kan ik nemen op de koplampen of andere verlichting?

Bijkomende opties zijn zeker mogelijk voor uw koplampen of bijkomende verlichting in het interieur. Om een voorbeeld te geven, is BMW Laserlight een uitstekende optie voor extra veiligheid en zorgt dit bovendien voor een extra detail aan het exterieur. Sfeerverlichting en andere opties kunnen zorgen voor een meer rustgevende rit in uw BMW. Onderstaande opties zijn niet voor elk model van toepassing, en zijn louter informatief wanneer u meer informatie wenst over het groot aanbod aan opties die we aanbieden over verschillende modellen.

* Sommige opties zijn onder voorbehoud van productwijzigingen & de capaciteit is afhankelijk van het model. Vraag gerust meer informatie over beschikbaarheid door ons te contacteren.

BMW Laserlight

De BMW Laser lights schijnen in de laser-grootlichtstand bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter van de wagen in de verf.

✓ Betere vooruitblik door duidelijk grotere reikwijdte van de grote lichten

✓ Aanzienlijk hogere lichtintensiteit voor meer veiligheid

✓ Gehomogeniseerde verlichting ook in de dimlichtstand

✓ Moderne koplamptechnologie

✓Onderscheiding door blauw accent en opschrift “BMW Laser”

Het BMW Laserlight combineert de LED-matrixkoplampen incl. niet-verblindende High Beam Assist BMW Selective Beam met een dynamische laser. Het dynamische laserlicht volgt het wegverloop in de grootlichtstand en homogeniseert de verlichting voor het eerst ook in de dimlichtstand. De niet-verblindende High Beam Assist maakt het mogelijk om voor- en tegenliggers niet te verblinden via meerdere lichtkanalen. De BMW laserlight is beschikbaar voor bijvoorbeeld de BMW 4 Reeks, BMW 5 Reeks, BMW X5 en BMW X3.

Adaptive LED koplampen.

Vooral in de stad moet u de rand van de weg in het oog houden. De Adaptive LED Headlights met matrixtechnologie verlichten de zones aan de zijkanten automatisch sterker. Op de snelweg daarentegen kijkt u hoofdzakelijk vooruit. Daardoor passen de koplampen automatisch de lichtbreedte aan – de lichtbundel wordt smaller en langer. Andere functies die het licht variabel verdelen: slecht weer- en landwegverlichting.

Voor een optimaal zicht zorgt ook de hoekverlichting die actief is tot een bepaalde snelheid, afhankelijk per model. Bij hogere snelheid wordt de statische bochtverlichting gebruikt, die eveneens de verlichting en daardoor de veiligheid verbetert. Praktisch: wanneer u op een rotonde rijdt, activeert uw BMW de twee hoeklichten en deactiveert hij ze pas nadat u de rotonde verlaten hebt.

Grote lichten aan, grote lichten uit – tegenliggers of voertuigen voor u vergen veel aandacht in het donker. De oplossing: de niet-verblindende High Beam Assist. Die herkent tegenliggers en voorliggers en past de verdeling van het licht automatisch zo aan dat ze niet verblind worden. Uw voordeel: maximaal zicht. En de zekerheid dat u andere weggebruikers niet verblindt.

De dagrijlichten zorgen enerzijds voor een hoge herkenningswaarde. De omgekeerde L-vorm geeft de koplamp een opvallend, uniek gezicht. Anderzijds vormen de blauwe accenten in de chroomlijst een extra blikvanger. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk op de BMW 1 Reeks.

High Beam Assist.

 

High Beam Assist ondersteunt u in het donker door de verlichting automatisch aan te passen aan de voor- en tegenliggers. Het systeem reageert op voldoende omgevingsverlichting, bijv. in de bebouwde kom en schakelt de grote lichten automatisch uit. High Beam Assist is als optie mogelijk een breed scala aan fleetmodellen.

M lights shadowline

De M Lights Shadow Line geven uw BMW een uniek gezicht. Geselecteerde sierelementen in chroom van de koplampen zijn in zwart uitgevoerd. De M lights Shadow Line zijn onderdeel van het M sportpakket voor bijvoorbeeld de BMW 3 Reeks en BMW 4 Reeks.

Sfeerverlichting

Buiten het upgraden van uw koplampen met BMW Laserlight of Adaptieve Led koplampen, kunt u ook opties toepassen voor extra verlichting in het interieur.

Dag of nacht: de sfeerverlichting creëert een ontspannen sfeer in het interieur en kan individueel worden aangepast. Een contourverlichting zet deuren en instrumentenbord op indrukwekkende wijze in scène, terwijl de middenconsole is voorzien van watervalverlichting. De uitrusting in LED-techniek omvat bovendien een verlichting van het opbergvak in de Center Stack, van de voetruimte voor- en achteraan en in de deurbekleding. Kleur, helderheid en lichtdesign kunnen op de persoonlijke smaak afgestemd worden. Kies uit talrijke kleuren die u op verschillende manieren kunt combineren. Met een dynamische functie signaleert de sfeerverlichting een telefoonoproep of een geopende deur en reageert ze ook wanneer u in- of uitstapt. Niet alleen aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant begroet uw BMW u en neemt hij afscheid. Het Welcome Light Carpet projecteert een lichtgrafiek op de grond voor de autodeuren. Dat verhoogt de veiligheid in het donker en is tegelijkertijd mooi om naar te kijken. De sfeerverlichting is verkrijgbaar in ons breed gamma aan fleetmodellen.

BMW Individual leeslampjes achteraan

De BMW Individual leeslampjes achteraan zijn centraal in de hemelbekleding achteraan ondergebracht, kunnen dankzij hun cardanische ophanging individueel ingesteld worden en produceren een minutieus en aangenaam licht. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk voor de BMW 5 Reeks.

LED mistlampen

Bij mist of neerslag zorgen de LED-mistlampen vooraan door een verbeterd zicht in de buurt van de wagen voor extra veiligheid. Ze onderscheiden zich door een lichtkleur die vergelijkbaar is met daglicht, een zeer lange levensduur en een laag energieverbruik en geven de voorzijde van de wagen een technisch-moderne uitstraling. Voor de BMW 1 Reeks is dit optioneel, bij andere modellen kan is dit standaard geïntegreerd.

Download ons e-book.

    Download

    ons e-book.

      Top
    • Offerte / Testrit aanvragen ➜