Welke bijkomende opties kan ik krijgen bij mijn BMW?

Welke bijkomende opties kan ik krijgen bij mijn BMW?

Deze bijkomende BMW opties benadrukken opties die niet onder een bepaalde categorie behoren, maar die wel mogelijks een belangrijke toevoeging kan zijn aan uw wagen.

Onderstaande optielijst geeft een totaalbeeld weer van mogelijk bijkomende opties voor uw BMW. Niet alle opgelijste opties zijn beschikbaar op alle modellen, maar zijn louter informatief voor als u interesse heeft in een bepaalde optie op één van onze modellen.

* Sommige opties zijn onder voorbehoud van productwijzigingen & de capaciteit is afhankelijk van het model. Vraag gerust meer informatie over beschikbaarheid door ons te contacteren.

Runflat banden

Originele BMW runflat banden laten u ook bij volledig spanningsverlies ong. 80 km verder rijden (tot max. 80 km/u) tot aan de dichtstbijzijnde garage – voor meer veiligheid en een maximaal comfort. Zo houdt u het veilig in geval van een lekke band.

BMW Display Key

Bijkomende BMW opties zoals de De BMW Display Key geeft diverse statusgegevens van de wagen weer en maakt de bediening van bepaalde functies met het geïntegreerde aanraakscherm mogelijk.

Zo kunnen afhankelijk van de uitrusting de tijd, de tankinhoud en de actuele autonomie, serviceaanwijzingen en de respectievelijke status van de centrale vergrendeling, van de vensters en het glazen dak afgelezen worden. Ook de uitrusting standverwarming kan worden bediend via de BMW Display Key.

De BMW Display Key kan draadloos (Wireless Charging) of met de meegeleverde USB-kabel opgeladen worden.

Noodreservewiel

Het reservewiel is plaatsbesparend onder de bagageruimtevloer ondergebracht en zorgt er bij bandenpech voor dat met een lagere snelheid verder kan worden gereden. Het noodreservewiel is niet voor elk model beschikbaar, wel voor bijvoorbeeld de BMW3 Reeks, BMW X5 of BMW X3.

Antidiefstalbouten

De antidiefstalbouten voor lichtmetalen velgen bieden doeltreffende bescherming tegen diefstal. Ze omvatten vier antidiefstalbouten met speciale BMW vormgeving, die enkel met de speciale wielschroefadapter die bij de wagen geleverd wordt kan worden geopend. Antidiefstalbouten zijn bij alle modellen standaard geïntegreerd op de wagen.

Weergave bandendruk

De bandendrukcontrole geeft u constant informatie over de exacte luchtdruk van de banden en waarschuwt automatisch in geval van spanningsverlies. Daartoe registreert het systeem met een sensor de druk- en temperatuurwaarden op elke afzonderlijke band en verstuurt het ze draadloos naar een regeleenheid.

In combinatie met het elektronische bandenspanningsplaatje of de automatische bandenidentificatie wordt de bandenspanning permanent vergeleken tussen de voorgeschreven en werkelijke waarden. Zo geeft de bandendrukcontrole zowel sluimerende als snelle spanningsverliezen weer.

Scheidingsnet

Het scheidingsnet voor de bagageruimte wordt achter de achterbank bevestigd en voorkomt zo dat wanneer bv. krachtig geremd wordt, voorwerpen naar voor in de passagiersruimte vallen. Bij neergeklapte achterbank kan het net ook achter de voorzetels gespannen worden. De bevestigingspunten bevinden zich op de dakstijl, in de bagageruimte en op de achterkant van de achterbank. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk voor de BMW X1 of BMW X5 en standaard inbegrepen bij de BMW X3

Grotere brandstoftank

Bijkomende BMW opties zoals een grotere brandstoftank kan bijzonder praktisch zijn tijdens langere ritten: de grotere brandstoftank biedt een extra volume van ca. negen liter. U profiteert van een duidelijk groter rijbereik en moet minder tankstops plannen.

BMW IconicSounds Electric

Met BMW IconicSounds Electric kunt u de emotionele ervaring van zuiver elektrisch rijden verder verhogen. De geluidsensceneringen geven u onmiddellijke akoestische feedback op verschillende rijmanoeuvres. Binnen wordt het geluid geproduceerd via het audiosysteem.

De voordelen op een rij:

✓ Verbeterde rijervaring

✓ Akoestische feedback op verschillende rijmanoeuvres

✓ Drie My Modes-instellingen: PERSONAL, EFFICIENT en SPORT – Voor bijvoorbeeld de BMW iX1

 

Met BMW IconicSounds Electric kunt u de emotionele ervaring van zuiver elektrisch rijden verder verhogen. De geluidsensceneringen geven u onmiddellijke akoestische feedback op verschillende rijmanoeuvres. Binnen wordt het geluid geproduceerd via het audiosysteem. IconicSounds electric is een bijkomende opties voor onze elektrische wagens of elektrische M wagens.

Bandenherstelkit

De bandenreparatieset bevindt zich onder de koffervloer en is het plaatsbesparende alternatief voor het reservewiel. Bij bandenpech helpt die om een lekke band te repareren en zo de dichtstbijzijnde werkplaats te bereiken. Hij omvat een bandendichtingsmiddel en een elektrische 12V-compressor, die aan het stopcontact in de wagen aangesloten kan worden. Deze optie is bijvoorbeeld mogelijk voor de BMW iX.

Download ons e-book.

    Download

    ons e-book.

      Top
    • Offerte / Testrit aanvragen ➜